Top 40 legtöbb szavazattal rendelkező link > Érettségi - wyw.hu

Tartalom:

erettsegi.wyw.hu

Oktatás, képzés
Oktatás, képzés
http://oktatas.wyw.hu/

Baranya megye, Bács-Kiskun megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Budapest, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye.

oktatas.wyw.hu
Nyelviskola, nyelvvizsga
Nyelviskola, nyelvvizsga
http://nyelviskola.wyw.hu/

[Gyerekeknek] [Hírek, események] [Könyvek, CD, szótár, tananyag] [Levelező oktatás] [Nyelviskolák megyék szerint] [Nyelviskolák nyelvek szerint] [Nyelvtanár] [Nyelvtanulás külföldön] [Nyelvvizsga] [Online nyelvoktatás] [Online szótárak] [Speciális nyelvi képzés] [Szintfelmérő] [Tolmácsolás, fordítás]

nyelviskola.wyw.hu
Ballagás
Ballagás
http://ballagas.wyw.hu/

[Alkalmi ruhák] [Ballagási ajándékok] [Ballagási idézetek] [Ballagási meghívó] [Ballagási műsor] [Ballagási tarisznyák] [Bolondballagás] [Emlékkönyv] [Fotó, videó] [Képeslapok ballagásra] [Rendezvények, helyszínek, party] [Tablókészítés, tablókép] [Versek, zenék] [Virág, ballagási csokrok]

ballagas.wyw.hu
Magyar írók, költők
Magyar írók, költők
http://magyar-irok-koltok.wyw.hu/

Wyw tematikus linkek Magyar írók, költők témakörben, az alábbi kategóriákban: Ady Endre, Babits Mihály, Balassi Bálint, Berzsenyi Dániel, Csokonai Vitéz Mihály, Eötvös József, Gárdonyi Géza, Illyés Gyula, Jókai Mór, Karinthy Frigyes, Kazinczy Ferenc, Kosztolányi Dezső, Madách Imre, Mikszáth Kálmán, Móricz Zsigmond.

magyar-irok-koltok.wyw.hu
Szótár
Szótár
http://szotar.wyw.hu/

[Angol-Magyar szótár] [Braille-írás] [Dictionaries] [Enciklopédiák] [Érdekességek] [Értelmező szótárak] [Eszperantó-magyar] [Eszperente] [Fordítóirodák oldalai] [Fórum] [Francia-Magyar] [Gasztronómia szótárak] [Gazdaság] [Helyesírás] [Indián nyelvek] [Indián szótárak] [Informatikai szótárak] [Jelnyelv] [Katonai szótár] [Latin] [Magyar nyelv] [Magyar-Cigány szótár] [Műszaki szótár] [Német- Magyar] [Nyelviskola] [Olasz-Magyar] [Online fordítás] [Orvosi szótár] [Programok] [Sport szótár] [Szakfordítás] [Szakszótárak] [Szinonímaszótár] [Szlengszótárak] [Szótárak idegen nyelven] [Szótárak magyar nyelven] [Szótárgép] [Szótárgyűjtemény] [Természettudomány] [Vallási szótár]

szotar.wyw.hu
Kémia
Kémia
http://kemia.wyw.hu/

Wyw katalógus Kémia témában, az alábbi témakörökkel: Analitikai kémia, Általános kémia, Ásványtani kémia, Biokémia, Élelmiszeripar és kémia, Fizikai kémia, Fotokémia, Kémia Nobel dijasok, Kolloidika, Kutató intézetek, Magkémia, Mérnöki kémia, Műanyagkémia, Periodusos rendszer, Szerves kémia, Szervetlen kémia, Termokémia.

kemia.wyw.hu
Fizika
Fizika
http://fizika.wyw.hu/

Atomfizika, Elektrodinamika, Elektromosságtan, Fizika és vallás, Geofizika, Hőtan, Kvantummechanika, Lézerek, Mágnességtan, Mechanika, Mikrohullámok, Modern optika, Molekuláris fizika, Nukleáris és magfizika, Optika, Spektroszkópia, Statisztikus fizika, Szilárdtest fizika.

fizika.wyw.hu
ÉrettségiBázis
ÉrettségiBázis
http://erettsegibazis.com/

Érettségi tételek, érettségi feladatok minden mennyiségben.

erettsegibazis.com
ÉQ érettségi hányados
ÉQ érettségi hányados
http://www.konyvonline.hu/index.php?lap=konyvek/reszletek&bok_id=140

Az ÉQ érettségi hányados éppúgy mérhető minden embernél, mint az IQ. Annak a tudásanyagnak a meglétét mutatja, mely az érettségin számonkérhető - érettségi előtt és után (akár több tíz évvel utána is) megmérhető, összehasonlítható. Készen állsz, hogy megtudd, mennyi az ÉQ-d? Ajánljuk a könyvet azoknak is, akik már érettségiztek, de a kíváncsiság furdalja az oldalukat, hogy miként is sikerülne a vizsga az új, kétszintű érettségi rendszerében.

www.konyvonline.hu
Hogyan írjunk műelemzést?
Hogyan írjunk műelemzést?
http://www.doksi.hu/ehogyan.php

Sokféleképen elemezhetünk egy művet, mégis valamennyi műelemző eljárás - ha különböző úton is -, egy cél felé halad: a műalkotás törvényeinek felkeresése, feltárása felé, s kiemelt szempontok szerint jelentős tapasztalati forrásnak, próbának tekintik konkrét műalkotások konkrét elemzéseit... Az elemzést bekezdésekre kell tagolni, emellett betartani a hármas egységet: a bekezdést általában tételmondattal kell kezdeni, amely magában foglalja a bekezdésekben tárgyalt téma egészét. A tételmondat kifejtéséből áll a bekezdés tartalma. Egy bekezdés általában 5-8 összetett mondatból áll, a bekezdés lezárása pedig utaló mondattal történik, aminek feladata az átvezetés a következő bekezdéshez, tartva ezzel az elemzés gördülékenységét és logikai menetét.

www.doksi.hu
Weblaboratórium
Weblaboratórium
http://weblaboratorium.hu/

Biológiai, kémiai oktatási segédanyagok, kidolgozott tételek, kísérletek, számolási feladatok.

weblaboratorium.hu
angol.net
angol.net
http://www.angol.net/erettsegi/

Angol.net: érettségi, nyelvvizsga, felvételi feladatok - középszint.

www.angol.net
Érettségi feladatgyűjtemény
Érettségi feladatgyűjtemény
http://www.libri.hu/hu/konyvek/nyelvkonyv_szotar/nyelvvizsga/angol_erettsegi ...

Angol Érettségi feladatgyűjtemény + 2 CD. Közép- és emeltszint. Némethné Dr. Hock Ildikó. Jelen könyvben mindkét szinten komplex írásbeli vizsgafeladatokat kínálunk, így a vizsgára készülők oly módon gyakorolhatnak, mintha igazi vizsgahelyzetben lennének. A vizsgafeladatokon kívül rövid ismertetést adunk a pontozási rendszerről is, így a vizsgázók felmérhetik, hogy a megszabott időhatáron belül hány feladatot és milyen sikerrel tudnak megoldani. Megoldási kulcsot mellékelünk minden feladathoz, így a könyv kiválóan alkalmazható mind az önálló, mind pedig a nyelvtanárral történő tanórai felkészülés során is. A könyv felépítése tökéletesen igazodik az írásbeli érettségi vizsgák szerkezetéhez.

www.libri.hu
Ingyenes informatika tananyag
Ingyenes informatika tananyag
http://informatika.gtportal.eu/

Szabadon használható közismereti informatika programozott tananyag, projekt alapú feladatok és oktatási segédanyagok. Az oldal célja, hogy megkönnyítse az az informatikát tanulók és tanítók dolgát. Az elektronikus tananyag és a letölthető segédanyagok egy része a közismereti informatika értettségire való felkészülést/felkészítést hivatott segíteni. Egy része pedig a 33-mal kezdődő, új OKJ rendszerű speciális (adaptált) szakmai képzési programok informatikai moduljaihoz kapcsolódó vizsgakövetelmények szintjéhez igazodik.

informatika.gtportal.eu
Kötelező olvasmányok röviden
Kötelező olvasmányok röviden
http://kotelezokroviden.extra.hu/

Érettségi tételek, nyelvtan, irodalom, történelem, számítástechnika, kötelező olvasmányok röviden, verselemzések.

kotelezokroviden.extra.hu
doksi.hu - Kötelező olvasmányok
doksi.hu - Kötelező olvasmányok
http://www.doksi.hu/elemzes.php?order=kotelezo

doksi.hu - Kötelező olvasmányok gyűjteménye, szereplők, történet...

www.doksi.hu
Bakos András - A sikeres tanulás titkai
Bakos András - A sikeres tanulás titkai
http://www.doksi.hu/hogyan.php

Napjainkban egyre több tanulás-módszertannal foglalkozó irodalom jelenik meg, amelyek egyre inkább az a nézetet hirdetik, hogy a tanulás is tanulható, tanítható. A tanulás-módszertan tudományága eredetileg az olvasási és írási nehézségekkel küszködő gyerekekkel foglalkozott, mára azonban túlnőtt keretein, s azokat a diákokat is segíti, akik pszichológiai értelemben teljesen egészségesek, mindössze jobban és hatékonyabban szeretnének tanulni. Ezzel az írással is pontosan az a célunk, hogy a hagyományokkal szakítva, számos általános nézetet megcáfolva, a célirányos tanulás módszereit bemutassuk.

www.doksi.hu
Tanárajánló
Tanárajánló
http://www.tanarajanlo.hu/

Helységenként és tantárgyanként kilistázható tanárok.

www.tanarajanlo.hu
felvi.hu
felvi.hu
http://www.felvi.hu/

Országos Felsőoktatási Információs Központ. Mindenkinek, aki egyetemre, főiskolára szeretne jelentkezni. A felsőoktatás mindennapjairól egyetemistáknak, főiskolásoknak.

www.felvi.hu
Hello English Nyelviskola | Székesfehérvár
Hello English Nyelviskola | Székesfehérvár
http://www.helloenglish.hu

A Hello English Nyelviskola Célja, hogy ÖN valóban a saját tanulási tempójában, a saját képességeinek megfelelően tudjon tanulni, és folyamatosan fejlődve sikerélménye legyen az angol nyelvtanfolyam során, és a nyelvtanulás végére elérje az Ön által kitűzött célt. Szívesen segítünk Önnek is elérni az angol nyelvtudást! Hello English Nyelviskola Székesfehérváron: Nem kell csoportindulásra várnia, elkezdheti akár holnap! Saját tempójában tanulhat, mint egy magántanárnál, csak feleannyiért. Várjuk jelentkezését próbatanfolyamunkra!

www.helloenglish.hu
Angol nyelvtanfolyam egyéni beosztással
Angol nyelvtanfolyam egyéni beosztással
http://www.behappynyelviskola.hu/angol-tanfolyam/

Nyelviskolánkban igyekszünk egy olyan oldott, támogató, vidám légkört megteremteni, ahol a tanulás nem stressz, hanem öröm. Mindenkivel (így Veled is) közvetlenek és barátságosak vagyunk, nálunk senki sem több, vagy kevesebb, a tanulóknak csak saját maguknak kell megfelelniük. Módszerünk a magántanár és a csoportos nyelvtanulás előnyeit kombinálja a leghatékonyabb tanulás érdekében. Nyelviskolánk különlegessége, hogy Te saját magadnak alakíthatod ki tanfolyami órarendedet, és saját tanulási tempódban tanulhatsz nyitva tartási időnkben - kötetlenül.

www.behappynyelviskola.hu
Matematika érettségi tanár
Matematika érettségi tanár
http://matektanar.shp.hu/hpc/web.php?a=matektanar&o=matematika_erettsegi_tan ...

Tanulmányaink során az egyik mérföldkő az érettségi vizsga, melynek egyik oszlopos tantárgya a matematika. A matematika érettségire való felkészülés során rendszerezzük a sikeres vizsgához nélkülözhetetlen tudásanyagot. A feladatmegoldások során a definíciókat, tételeket átültetjük a gyakorlatba, és végül de nem utolsó sorban a praktikus tanácsok, a vizsga szituációk segítenek a mentális felkészülésben. Az nem vita tárgya ugye, hogy hiába tud az ember valamit akkor, ha a bizonyítás közben leblokkol, és nem tudja megfelelően megmutatni a benne rejlő tudást. A mentális felkészülés során a diák begyakorolja a stressz helyzetek kezelését, ezáltal az adott szituációban képes a maximumot kihozni magából.

matektanar.shp.hu
ePálya
ePálya
http://www.epalya.hu/

Pályatanácsadás. A pályaválasztás összetett döntési helyzet. Nem mindenki tud önállóan vagy szülei, közvetlen környezete segítségével dönteni. A Tanácsadás oldalain ebben szeretnénk segíteni személyre szabott kérdőíveinkkel, pályakereső és -tervező szolgáltatásainkkal. Tanácsadó munkatársaink is az Önök rendelkezésére állnak.

www.epalya.hu
Biológia tételek
Biológia tételek
http://biologia.erettsegi.org/

Biológia tételek, feladatsorok a biológia tantárgy érettségihez.

biologia.erettsegi.org
Angoltanár, mert vele könnyebben megy az érettségi is
Angoltanár, mert vele könnyebben megy az érettségi is
http://www.tanuljangolt.hu/

Az angoltanár felkészíthet téged is az érettségire vagy akár már nyelvvizsgát is szerezhetsz. Angol korrepetálás, ahol utolérheted magad, ha lemaradtál a tananyaggal. Az angol tanár Budapesten, a te segítségedre is lehet.

www.tanuljangolt.hu
Pályanet
Pályanet
http://www.palyanet.hu/

Köszöntünk minden régi és új látogatót megújult weboldalunkon, amely a pályaválasztás és munkavállalás témájában gyűjt össze hasznos és fontos tudnivalókat, információkat. A pályanetet a Kontakt Alapítvány azzal a céllal hozta létre, hogy megkönnyítse a fiatalok eligazodását a tanulás a munka és a pályák világában. Szeretnénk egyúttal segítséget, szakmai, információs fórumot nyújtani a pályaválasztással, munkavállalással foglalkozó szakemberek számára is.

www.palyanet.hu
Pályaismertető
Pályaismertető
http://www.palyanet.hu/index.php?article_id=24

A foglalkozások sokszínű, változatos világából egyre nehezebb kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb pályát, hiszen az iskolákban kevés idő van a pályaismeret átadására. A választás nem könnyű, ha nem ismerjük magunkat és a lehetőségeinket amiből választanunk kellene. Ebben szeretnénk segítségetekre lenni és minél több pályával megismertetni benneteket.

www.palyanet.hu
Pálya-kaluz kérdőív
Pálya-kaluz kérdőív
http://www.palyanet.hu/index.php?article_id=130#

A kérdőív elkalauzol abba a világba, ahol jobban megismerheted a benned rejlő lehetőségeket. Segít abban, hogy jobban megismerd önmagad. Ha kitöltöd a kérdőív 20 kérdését, megkaphatod, hogy a választásaid alapján melyik az a tevékenység típus, amelyik számodra örömet okoz, érdekes lehet.

www.palyanet.hu
Megint vizsga
Megint vizsga
http://www.megintvizsga.hu/

Hárman szövetkeztünk, hogy matematikát, informatikát, tanulásmódszertant illetve pszichológiát tanítsunk azoknak a fiataloknak, akik valamilyen oknál fogva az iskolai keretek között nem tudják/tudták megfelelő módon elsajátítani a tananyagot. Azokkal foglalkozunk, akik szeretnének jól érettségizni, felsőoktatási intézményben levizsgázni, vagy egyszerűen csak jobb jegyekett szerezni az iskolában. Tárgyaink tanításában, illetve az érettségi felkészítésben többéves tapasztalattal rendelkezünk.

www.megintvizsga.hu
Matek érthetően
Matek érthetően
http://www.matekerettsegi.hu/

Biztosan Téged is nyomaszt, hogy érettségire kell készülnöd. Rengeteg témakör, amit át kellene nézni, sokféle feladattípus, amire jó volna felkészülni. Hogyan tudod bepótolni mindazt, ami az elmúlt három évben kimaradt, és amit közben már elfelejtettél? Ha a tréningünkkel készülsz, olyan, hazánkban egyedülállóan új módszerekkel tanulhatod meg a matekot, amelyek garantálják, hogy képes leszel önállóan értelmezni és megoldani a matematika feladatokat. Ezek az új interaktív videók az oktatási oldalunkon, azaz az internetről futtathatók a tanév végéig. A videó jellegnek köszönhetően bármikor megállíthatod, vagy visszapörgetheted az anyagot. Azonban itt nem csak egyszerű videókról van szó, és éppen ez a siker titka: rendszeresen kérdéseket kapsz, és Neked kell kiválasztanod, vagy éppen beírnod a helyes választ. Mivel Te is részt veszel a munkában, egyúttal meg is tanulod mindazt, amit megértettél. Te fogsz a legjobban csodálkozni saját magadon, hogy milyen jó is tudsz lenni matekból!

www.matekerettsegi.hu
BME nyelviskola - érettségire felkészítés
BME nyelviskola - érettségire felkészítés
http://www.nyelviskola.bme.hu/nyelvtanfolyamok/nyelvtanfolyamok-9-nyelven-5- ...

Angol, német, francia nyelvből közép- és emelt szintű érettségire felkészítés érettségiztető gimnáziumi nyelvtanárokkal, több próbaérettségivel. Heti 2x2 órás intenzitásban hirdetjük, 60 órában du. 16:00-i kezdettel.

www.nyelviskola.bme.hu
Kémia felkészítő tanfolyam
Kémia felkészítő tanfolyam
http://www.kemia-erettsegi.hu/

Kémia érettségi vizsgára felkészítő tanfolyam. Jelentkezés bármelyik tanfolyamra (egyéni, kiscsoportos, nagycsoportos, kísérleti felkészítés vagy intenzív) A felkészítő tanár: Nadrainé Horváth Katalin. A felkészítés mindkét szinten (középszint és emelt szint) történik minden csoportban vagy egyedi foglalkozáson. Írásbeli, szóbeli vizsgára készítés, kémiai kísérletek.

www.kemia-erettsegi.hu
Oktatási Hivatal
Oktatási Hivatal
http://www.oh.gov.hu/main.php?folderID=1119

Aktuális érettségi időszak. Korábbi érettségi időszakok információi, feladatai és javítási-értékelési útmutatói. Általános tájékoztató, kapcsolódó jogszabály, közlemények.

www.oh.gov.hu
Oktatási Hivatal - Nyak
Oktatási Hivatal - Nyak
http://www.nyak.hu/

Oktatási Hivatal Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ.

www.nyak.hu
Felvételi ponthatárok
Felvételi ponthatárok
http://ponthatarok2007.hu/

Felsőoktatás felvételi ponthatárok - amit tudni érdemes.

ponthatarok2007.hu
Felvételi, továbbtanulás, érettségi könyvek
Felvételi, továbbtanulás, érettségi könyvek
http://www.felvesznek.hu/

Angol érettségi feladatsor-gyűjtemény, felvételi feladatsorok (magyar, matematika), Biológia érettségi feladatsor-gyűjtemény, Kötelező olvasmányok röviden, Informatika érettségi feladatsor-gyűjtemény, Történelem szóbeli érettségi témakörök. Az MRO Historia Könyvkiadó célja, hogy az érettségi, az érettségi tételek, a központi felvételi, a továbbtanulás, a kompetenciamérés, a kötelező olvasmányok témakörében a legmegfelelőbb könyveket ajánlhassa Önnek! Így nem lesz gondja a tételek kidolgozásával sem a magyar, sem a történelem, sem a földrajz, sem a matematika, sem az informatika, sem a biológia, sem az angol terén, és biztosan sikerülni fog a felvételi is!

www.felvesznek.hu
Karrierkód: tanulj könnyedén!
Karrierkód: tanulj könnyedén!
http://karrierkod.hu

Szeretnél szenvedések nélkül, könnyedén tanulni, és minden iskolai feladatot remek eredménnyel teljesíteni? Ha jelentkezel a Karrierkód tréningre - ahol segítek kiválasztani a számodra legmegfelelőbb tanulási módot - garantált a sikered! Olyan memotrükköket árulok el neked, hogy a leghosszabb felsorolást is pik-pak megtanulod. A profi elmetérkép készítéssel a lecke végén így kiáltasz: Na, ezt vágom! De hülye voltam, hogy nem előbb kezdtem! A végén felfedem előtted a király felelés titkait, hogy tanáraid hasra essenek tőled. Tanításomban felhasználom az agykontroll, grafológia, rajzelemzés, kineziológia, enneagram, Gordon-konfliktuskezelő módszer, Hubard szövegértő olvasás technikáit.

karrierkod.hu
Érettségi élményed?
Érettségi élményed?
http://forum.index.hu/Article/showArticle?cmd=Article_showArticle&t=9000995

Index Fórum - Érettségi élményed? (Általános társalgási fórumcsoport)

forum.index.hu
Informatika blog
Informatika blog
http://infoerettsegi.blog.hu/

Informatika érettségi trükkök, oktatóvideók, emelt- és középszintű vizsgához.

infoerettsegi.blog.hu
erettsegi.com
erettsegi.com
http://erettsegi.com/

erettsegi.com - Angol, biológia, egyéb, etika, földrajz, filozófia, fizika, informatika, irodalom, kémia, matematika, német, nyelvtan, történelem.

erettsegi.com
Oktatás, képzés
Oktatás, képzés
http://oktatas.wyw.hu/

Baranya megye, Bács-Kiskun megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Budapest, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye.

oktatas.wyw.hu
Nyelviskola, nyelvvizsga
Nyelviskola, nyelvvizsga
http://nyelviskola.wyw.hu/

[Gyerekeknek] [Hírek, események] [Könyvek, CD, szótár, tananyag] [Levelező oktatás] [Nyelviskolák megyék szerint] [Nyelviskolák nyelvek szerint] [Nyelvtanár] [Nyelvtanulás külföldön] [Nyelvvizsga] [Online nyelvoktatás] [Online szótárak] [Speciális nyelvi képzés] [Szintfelmérő] [Tolmácsolás, fordítás]

nyelviskola.wyw.hu
Ballagás
Ballagás
http://ballagas.wyw.hu/

[Alkalmi ruhák] [Ballagási ajándékok] [Ballagási idézetek] [Ballagási meghívó] [Ballagási műsor] [Ballagási tarisznyák] [Bolondballagás] [Emlékkönyv] [Fotó, videó] [Képeslapok ballagásra] [Rendezvények, helyszínek, party] [Tablókészítés, tablókép] [Versek, zenék] [Virág, ballagási csokrok]

ballagas.wyw.hu
Magyar írók, költők
Magyar írók, költők
http://magyar-irok-koltok.wyw.hu/

Wyw tematikus linkek Magyar írók, költők témakörben, az alábbi kategóriákban: Ady Endre, Babits Mihály, Balassi Bálint, Berzsenyi Dániel, Csokonai Vitéz Mihály, Eötvös József, Gárdonyi Géza, Illyés Gyula, Jókai Mór, Karinthy Frigyes, Kazinczy Ferenc, Kosztolányi Dezső, Madách Imre, Mikszáth Kálmán, Móricz Zsigmond.

magyar-irok-koltok.wyw.hu
Szótár
Szótár
http://szotar.wyw.hu/

[Angol-Magyar szótár] [Braille-írás] [Dictionaries] [Enciklopédiák] [Érdekességek] [Értelmező szótárak] [Eszperantó-magyar] [Eszperente] [Fordítóirodák oldalai] [Fórum] [Francia-Magyar] [Gasztronómia szótárak] [Gazdaság] [Helyesírás] [Indián nyelvek] [Indián szótárak] [Informatikai szótárak] [Jelnyelv] [Katonai szótár] [Latin] [Magyar nyelv] [Magyar-Cigány szótár] [Műszaki szótár] [Német- Magyar] [Nyelviskola] [Olasz-Magyar] [Online fordítás] [Orvosi szótár] [Programok] [Sport szótár] [Szakfordítás] [Szakszótárak] [Szinonímaszótár] [Szlengszótárak] [Szótárak idegen nyelven] [Szótárak magyar nyelven] [Szótárgép] [Szótárgyűjtemény] [Természettudomány] [Vallási szótár]

szotar.wyw.hu
Kémia
Kémia
http://kemia.wyw.hu/

Wyw katalógus Kémia témában, az alábbi témakörökkel: Analitikai kémia, Általános kémia, Ásványtani kémia, Biokémia, Élelmiszeripar és kémia, Fizikai kémia, Fotokémia, Kémia Nobel dijasok, Kolloidika, Kutató intézetek, Magkémia, Mérnöki kémia, Műanyagkémia, Periodusos rendszer, Szerves kémia, Szervetlen kémia, Termokémia.

kemia.wyw.hu
Fizika
Fizika
http://fizika.wyw.hu/

Atomfizika, Elektrodinamika, Elektromosságtan, Fizika és vallás, Geofizika, Hőtan, Kvantummechanika, Lézerek, Mágnességtan, Mechanika, Mikrohullámok, Modern optika, Molekuláris fizika, Nukleáris és magfizika, Optika, Spektroszkópia, Statisztikus fizika, Szilárdtest fizika.

fizika.wyw.hu
ÉrettségiBázis
ÉrettségiBázis
http://erettsegibazis.com/

Érettségi tételek, érettségi feladatok minden mennyiségben.

erettsegibazis.com
ÉQ érettségi hányados
ÉQ érettségi hányados
http://www.konyvonline.hu/index.php?lap=konyvek/reszletek&bok_id=140

Az ÉQ érettségi hányados éppúgy mérhető minden embernél, mint az IQ. Annak a tudásanyagnak a meglétét mutatja, mely az érettségin számonkérhető - érettségi előtt és után (akár több tíz évvel utána is) megmérhető, összehasonlítható. Készen állsz, hogy megtudd, mennyi az ÉQ-d? Ajánljuk a könyvet azoknak is, akik már érettségiztek, de a kíváncsiság furdalja az oldalukat, hogy miként is sikerülne a vizsga az új, kétszintű érettségi rendszerében.

www.konyvonline.hu
Hogyan írjunk műelemzést?
Hogyan írjunk műelemzést?
http://www.doksi.hu/ehogyan.php

Sokféleképen elemezhetünk egy művet, mégis valamennyi műelemző eljárás - ha különböző úton is -, egy cél felé halad: a műalkotás törvényeinek felkeresése, feltárása felé, s kiemelt szempontok szerint jelentős tapasztalati forrásnak, próbának tekintik konkrét műalkotások konkrét elemzéseit... Az elemzést bekezdésekre kell tagolni, emellett betartani a hármas egységet: a bekezdést általában tételmondattal kell kezdeni, amely magában foglalja a bekezdésekben tárgyalt téma egészét. A tételmondat kifejtéséből áll a bekezdés tartalma. Egy bekezdés általában 5-8 összetett mondatból áll, a bekezdés lezárása pedig utaló mondattal történik, aminek feladata az átvezetés a következő bekezdéshez, tartva ezzel az elemzés gördülékenységét és logikai menetét.

www.doksi.hu
Weblaboratórium
Weblaboratórium
http://weblaboratorium.hu/

Biológiai, kémiai oktatási segédanyagok, kidolgozott tételek, kísérletek, számolási feladatok.

weblaboratorium.hu
angol.net
angol.net
http://www.angol.net/erettsegi/

Angol.net: érettségi, nyelvvizsga, felvételi feladatok - középszint.

www.angol.net
Érettségi feladatgyűjtemény
Érettségi feladatgyűjtemény
http://www.libri.hu/hu/konyvek/nyelvkonyv_szotar/nyelvvizsga/angol_erettsegi ...

Angol Érettségi feladatgyűjtemény + 2 CD. Közép- és emeltszint. Némethné Dr. Hock Ildikó. Jelen könyvben mindkét szinten komplex írásbeli vizsgafeladatokat kínálunk, így a vizsgára készülők oly módon gyakorolhatnak, mintha igazi vizsgahelyzetben lennének. A vizsgafeladatokon kívül rövid ismertetést adunk a pontozási rendszerről is, így a vizsgázók felmérhetik, hogy a megszabott időhatáron belül hány feladatot és milyen sikerrel tudnak megoldani. Megoldási kulcsot mellékelünk minden feladathoz, így a könyv kiválóan alkalmazható mind az önálló, mind pedig a nyelvtanárral történő tanórai felkészülés során is. A könyv felépítése tökéletesen igazodik az írásbeli érettségi vizsgák szerkezetéhez.

www.libri.hu
Ingyenes informatika tananyag
Ingyenes informatika tananyag
http://informatika.gtportal.eu/

Szabadon használható közismereti informatika programozott tananyag, projekt alapú feladatok és oktatási segédanyagok. Az oldal célja, hogy megkönnyítse az az informatikát tanulók és tanítók dolgát. Az elektronikus tananyag és a letölthető segédanyagok egy része a közismereti informatika értettségire való felkészülést/felkészítést hivatott segíteni. Egy része pedig a 33-mal kezdődő, új OKJ rendszerű speciális (adaptált) szakmai képzési programok informatikai moduljaihoz kapcsolódó vizsgakövetelmények szintjéhez igazodik.

informatika.gtportal.eu
Kötelező olvasmányok röviden
Kötelező olvasmányok röviden
http://kotelezokroviden.extra.hu/

Érettségi tételek, nyelvtan, irodalom, történelem, számítástechnika, kötelező olvasmányok röviden, verselemzések.

kotelezokroviden.extra.hu
doksi.hu - Kötelező olvasmányok
doksi.hu - Kötelező olvasmányok
http://www.doksi.hu/elemzes.php?order=kotelezo

doksi.hu - Kötelező olvasmányok gyűjteménye, szereplők, történet...

www.doksi.hu
Bakos András - A sikeres tanulás titkai
Bakos András - A sikeres tanulás titkai
http://www.doksi.hu/hogyan.php

Napjainkban egyre több tanulás-módszertannal foglalkozó irodalom jelenik meg, amelyek egyre inkább az a nézetet hirdetik, hogy a tanulás is tanulható, tanítható. A tanulás-módszertan tudományága eredetileg az olvasási és írási nehézségekkel küszködő gyerekekkel foglalkozott, mára azonban túlnőtt keretein, s azokat a diákokat is segíti, akik pszichológiai értelemben teljesen egészségesek, mindössze jobban és hatékonyabban szeretnének tanulni. Ezzel az írással is pontosan az a célunk, hogy a hagyományokkal szakítva, számos általános nézetet megcáfolva, a célirányos tanulás módszereit bemutassuk.

www.doksi.hu
Tanárajánló
Tanárajánló
http://www.tanarajanlo.hu/

Helységenként és tantárgyanként kilistázható tanárok.

www.tanarajanlo.hu
felvi.hu
felvi.hu
http://www.felvi.hu/

Országos Felsőoktatási Információs Központ. Mindenkinek, aki egyetemre, főiskolára szeretne jelentkezni. A felsőoktatás mindennapjairól egyetemistáknak, főiskolásoknak.

www.felvi.hu
Hello English Nyelviskola | Székesfehérvár
Hello English Nyelviskola | Székesfehérvár
http://www.helloenglish.hu

A Hello English Nyelviskola Célja, hogy ÖN valóban a saját tanulási tempójában, a saját képességeinek megfelelően tudjon tanulni, és folyamatosan fejlődve sikerélménye legyen az angol nyelvtanfolyam során, és a nyelvtanulás végére elérje az Ön által kitűzött célt. Szívesen segítünk Önnek is elérni az angol nyelvtudást! Hello English Nyelviskola Székesfehérváron: Nem kell csoportindulásra várnia, elkezdheti akár holnap! Saját tempójában tanulhat, mint egy magántanárnál, csak feleannyiért. Várjuk jelentkezését próbatanfolyamunkra!

www.helloenglish.hu
Angol nyelvtanfolyam egyéni beosztással
Angol nyelvtanfolyam egyéni beosztással
http://www.behappynyelviskola.hu/angol-tanfolyam/

Nyelviskolánkban igyekszünk egy olyan oldott, támogató, vidám légkört megteremteni, ahol a tanulás nem stressz, hanem öröm. Mindenkivel (így Veled is) közvetlenek és barátságosak vagyunk, nálunk senki sem több, vagy kevesebb, a tanulóknak csak saját maguknak kell megfelelniük. Módszerünk a magántanár és a csoportos nyelvtanulás előnyeit kombinálja a leghatékonyabb tanulás érdekében. Nyelviskolánk különlegessége, hogy Te saját magadnak alakíthatod ki tanfolyami órarendedet, és saját tanulási tempódban tanulhatsz nyitva tartási időnkben - kötetlenül.

www.behappynyelviskola.hu
Matematika érettségi tanár
Matematika érettségi tanár
http://matektanar.shp.hu/hpc/web.php?a=matektanar&o=matematika_erettsegi_tan ...

Tanulmányaink során az egyik mérföldkő az érettségi vizsga, melynek egyik oszlopos tantárgya a matematika. A matematika érettségire való felkészülés során rendszerezzük a sikeres vizsgához nélkülözhetetlen tudásanyagot. A feladatmegoldások során a definíciókat, tételeket átültetjük a gyakorlatba, és végül de nem utolsó sorban a praktikus tanácsok, a vizsga szituációk segítenek a mentális felkészülésben. Az nem vita tárgya ugye, hogy hiába tud az ember valamit akkor, ha a bizonyítás közben leblokkol, és nem tudja megfelelően megmutatni a benne rejlő tudást. A mentális felkészülés során a diák begyakorolja a stressz helyzetek kezelését, ezáltal az adott szituációban képes a maximumot kihozni magából.

matektanar.shp.hu
ePálya
ePálya
http://www.epalya.hu/

Pályatanácsadás. A pályaválasztás összetett döntési helyzet. Nem mindenki tud önállóan vagy szülei, közvetlen környezete segítségével dönteni. A Tanácsadás oldalain ebben szeretnénk segíteni személyre szabott kérdőíveinkkel, pályakereső és -tervező szolgáltatásainkkal. Tanácsadó munkatársaink is az Önök rendelkezésére állnak.

www.epalya.hu
Biológia tételek
Biológia tételek
http://biologia.erettsegi.org/

Biológia tételek, feladatsorok a biológia tantárgy érettségihez.

biologia.erettsegi.org
Angoltanár, mert vele könnyebben megy az érettségi is
Angoltanár, mert vele könnyebben megy az érettségi is
http://www.tanuljangolt.hu/

Az angoltanár felkészíthet téged is az érettségire vagy akár már nyelvvizsgát is szerezhetsz. Angol korrepetálás, ahol utolérheted magad, ha lemaradtál a tananyaggal. Az angol tanár Budapesten, a te segítségedre is lehet.

www.tanuljangolt.hu
Pályanet
Pályanet
http://www.palyanet.hu/

Köszöntünk minden régi és új látogatót megújult weboldalunkon, amely a pályaválasztás és munkavállalás témájában gyűjt össze hasznos és fontos tudnivalókat, információkat. A pályanetet a Kontakt Alapítvány azzal a céllal hozta létre, hogy megkönnyítse a fiatalok eligazodását a tanulás a munka és a pályák világában. Szeretnénk egyúttal segítséget, szakmai, információs fórumot nyújtani a pályaválasztással, munkavállalással foglalkozó szakemberek számára is.

www.palyanet.hu
Pályaismertető
Pályaismertető
http://www.palyanet.hu/index.php?article_id=24

A foglalkozások sokszínű, változatos világából egyre nehezebb kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb pályát, hiszen az iskolákban kevés idő van a pályaismeret átadására. A választás nem könnyű, ha nem ismerjük magunkat és a lehetőségeinket amiből választanunk kellene. Ebben szeretnénk segítségetekre lenni és minél több pályával megismertetni benneteket.

www.palyanet.hu
Pálya-kaluz kérdőív
Pálya-kaluz kérdőív
http://www.palyanet.hu/index.php?article_id=130#

A kérdőív elkalauzol abba a világba, ahol jobban megismerheted a benned rejlő lehetőségeket. Segít abban, hogy jobban megismerd önmagad. Ha kitöltöd a kérdőív 20 kérdését, megkaphatod, hogy a választásaid alapján melyik az a tevékenység típus, amelyik számodra örömet okoz, érdekes lehet.

www.palyanet.hu
Megint vizsga
Megint vizsga
http://www.megintvizsga.hu/

Hárman szövetkeztünk, hogy matematikát, informatikát, tanulásmódszertant illetve pszichológiát tanítsunk azoknak a fiataloknak, akik valamilyen oknál fogva az iskolai keretek között nem tudják/tudták megfelelő módon elsajátítani a tananyagot. Azokkal foglalkozunk, akik szeretnének jól érettségizni, felsőoktatási intézményben levizsgázni, vagy egyszerűen csak jobb jegyekett szerezni az iskolában. Tárgyaink tanításában, illetve az érettségi felkészítésben többéves tapasztalattal rendelkezünk.

www.megintvizsga.hu
Matek érthetően
Matek érthetően
http://www.matekerettsegi.hu/

Biztosan Téged is nyomaszt, hogy érettségire kell készülnöd. Rengeteg témakör, amit át kellene nézni, sokféle feladattípus, amire jó volna felkészülni. Hogyan tudod bepótolni mindazt, ami az elmúlt három évben kimaradt, és amit közben már elfelejtettél? Ha a tréningünkkel készülsz, olyan, hazánkban egyedülállóan új módszerekkel tanulhatod meg a matekot, amelyek garantálják, hogy képes leszel önállóan értelmezni és megoldani a matematika feladatokat. Ezek az új interaktív videók az oktatási oldalunkon, azaz az internetről futtathatók a tanév végéig. A videó jellegnek köszönhetően bármikor megállíthatod, vagy visszapörgetheted az anyagot. Azonban itt nem csak egyszerű videókról van szó, és éppen ez a siker titka: rendszeresen kérdéseket kapsz, és Neked kell kiválasztanod, vagy éppen beírnod a helyes választ. Mivel Te is részt veszel a munkában, egyúttal meg is tanulod mindazt, amit megértettél. Te fogsz a legjobban csodálkozni saját magadon, hogy milyen jó is tudsz lenni matekból!

www.matekerettsegi.hu
BME nyelviskola - érettségire felkészítés
BME nyelviskola - érettségire felkészítés
http://www.nyelviskola.bme.hu/nyelvtanfolyamok/nyelvtanfolyamok-9-nyelven-5- ...

Angol, német, francia nyelvből közép- és emelt szintű érettségire felkészítés érettségiztető gimnáziumi nyelvtanárokkal, több próbaérettségivel. Heti 2x2 órás intenzitásban hirdetjük, 60 órában du. 16:00-i kezdettel.

www.nyelviskola.bme.hu
Kémia felkészítő tanfolyam
Kémia felkészítő tanfolyam
http://www.kemia-erettsegi.hu/

Kémia érettségi vizsgára felkészítő tanfolyam. Jelentkezés bármelyik tanfolyamra (egyéni, kiscsoportos, nagycsoportos, kísérleti felkészítés vagy intenzív) A felkészítő tanár: Nadrainé Horváth Katalin. A felkészítés mindkét szinten (középszint és emelt szint) történik minden csoportban vagy egyedi foglalkozáson. Írásbeli, szóbeli vizsgára készítés, kémiai kísérletek.

www.kemia-erettsegi.hu
Oktatási Hivatal
Oktatási Hivatal
http://www.oh.gov.hu/main.php?folderID=1119

Aktuális érettségi időszak. Korábbi érettségi időszakok információi, feladatai és javítási-értékelési útmutatói. Általános tájékoztató, kapcsolódó jogszabály, közlemények.

www.oh.gov.hu
Oktatási Hivatal - Nyak
Oktatási Hivatal - Nyak
http://www.nyak.hu/

Oktatási Hivatal Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ.

www.nyak.hu
Felvételi ponthatárok
Felvételi ponthatárok
http://ponthatarok2007.hu/

Felsőoktatás felvételi ponthatárok - amit tudni érdemes.

ponthatarok2007.hu
Felvételi, továbbtanulás, érettségi könyvek
Felvételi, továbbtanulás, érettségi könyvek
http://www.felvesznek.hu/

Angol érettségi feladatsor-gyűjtemény, felvételi feladatsorok (magyar, matematika), Biológia érettségi feladatsor-gyűjtemény, Kötelező olvasmányok röviden, Informatika érettségi feladatsor-gyűjtemény, Történelem szóbeli érettségi témakörök. Az MRO Historia Könyvkiadó célja, hogy az érettségi, az érettségi tételek, a központi felvételi, a továbbtanulás, a kompetenciamérés, a kötelező olvasmányok témakörében a legmegfelelőbb könyveket ajánlhassa Önnek! Így nem lesz gondja a tételek kidolgozásával sem a magyar, sem a történelem, sem a földrajz, sem a matematika, sem az informatika, sem a biológia, sem az angol terén, és biztosan sikerülni fog a felvételi is!

www.felvesznek.hu
Karrierkód: tanulj könnyedén!
Karrierkód: tanulj könnyedén!
http://karrierkod.hu

Szeretnél szenvedések nélkül, könnyedén tanulni, és minden iskolai feladatot remek eredménnyel teljesíteni? Ha jelentkezel a Karrierkód tréningre - ahol segítek kiválasztani a számodra legmegfelelőbb tanulási módot - garantált a sikered! Olyan memotrükköket árulok el neked, hogy a leghosszabb felsorolást is pik-pak megtanulod. A profi elmetérkép készítéssel a lecke végén így kiáltasz: Na, ezt vágom! De hülye voltam, hogy nem előbb kezdtem! A végén felfedem előtted a király felelés titkait, hogy tanáraid hasra essenek tőled. Tanításomban felhasználom az agykontroll, grafológia, rajzelemzés, kineziológia, enneagram, Gordon-konfliktuskezelő módszer, Hubard szövegértő olvasás technikáit.

karrierkod.hu
Érettségi élményed?
Érettségi élményed?
http://forum.index.hu/Article/showArticle?cmd=Article_showArticle&t=9000995

Index Fórum - Érettségi élményed? (Általános társalgási fórumcsoport)

forum.index.hu
Informatika blog
Informatika blog
http://infoerettsegi.blog.hu/

Informatika érettségi trükkök, oktatóvideók, emelt- és középszintű vizsgához.

infoerettsegi.blog.hu
erettsegi.com
erettsegi.com
http://erettsegi.com/

erettsegi.com - Angol, biológia, egyéb, etika, földrajz, filozófia, fizika, informatika, irodalom, kémia, matematika, német, nyelvtan, történelem.

erettsegi.com
Oldal leírása
erettsegi.wyw.hu: Érettségi katalógus. Érettségi vizsával kapcsolatos weboldalak gyűjteménye. Érettségi tételgyűjtemények, pótvizsga és előkészítő információk.
Gyűjteményünkben 172 válogatott érettségi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 172 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9076