A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > Érettségi - wyw.hu

Tartalom:

erettsegi.wyw.hu

A kommunikáció tényezői és funkciói
A kommunikáció tényezői és funkciói
http://www.eduline.hu/erettsegi2009-erettsegi_magyar/20090330_magyar_nyelv_e ...

Szaktanár által kidolgozott, pontos és teljes tételkidolgozás magyar nyelv írásbeli érettségire.

www.eduline.hu
Állásszerző önéletrajz stratégiák
Állásszerző önéletrajz stratégiák
http://gerillaoneletrajz.hu

Új módszer és ingyenes tippek, amikkel sokkal több interjú meghívást érhetsz el. Megmutatjuk hogy! Mit szólnál, ha szinte minden elküldött önéletrajz után behívnának interjúra? Milyen fantasztikus lenne, ha végre olyan állásod lenne, amit megérdemelsz? Miért nem működnek a hagyományos önéletrajzok? Oldalamon megtudhatod! Eszköztárunkból nem hiányoznak azok a szokatlan módszerek, amiknek köszönhetően több száz pályázatból is kiemelkedik majd az önéletrajzod.

gerillaoneletrajz.hu
Amit tudnom kell
Amit tudnom kell
http://www.eduline.hu/hirek/20090317_matematika_erettsegi.aspx

Az új érettségi vizsga minden tantárgyból egységes (minden iskolatípusban azonos követelményeken alapuló, azonos írásbeli feladatsoron és azonos szóbeli tételeken számon kérő), két szinten (közép és emelt) letehető, részletes vizsgakövetelményeken és vizsgaleíráson alapuló vizsga. Az oktatási törvény szerint a matematika továbbra is a kötelező érettségi vizsgatárgyak közé tartozik.

www.eduline.hu
Angol érettségi feladatok
Angol érettségi feladatok
http://www.angol-mindenkinek.com

Ingyenes középszintű és emelt szintű angol érettségi feladatok gyakori frissítéssel

www.angol-mindenkinek.com
Angol érettségire felkészítő magántanárok
Angol érettségire felkészítő magántanárok
http://www.angoltanarok.com/

Szeretnél minél jobb eredménnyel zárni az angol érettségiden? Az angoltanarok.com tapasztalt tanárai segítenek ebben. Kedvező árakon vállalják szolgáltatásaikat, az egész ország területén lehet találni a közelben oktatót.

www.angoltanarok.com
Angol magántanár kereső
Angol magántanár kereső
http://www.myenglishteacher.eu/hu/

Ha angol nyelvvizsgára készülsz, esetleg olyan helyen szeretnél dolgozni, ahol elengedhetetlen az angol nyelvtudás, és profi magántanártól szeretnél angolul tanulni, nézz körül oldalunkon, ahol pillanatok alatt találhatsz magadnak jó angol tanárt. Nincs más dolgod, mint megadni néhány adatot, mint pl. hogy hol keresel tanárt, mennyiért, milyen szintű oktatásra van szükséged, anyanyelvi tanártól szeretnél-e tanulni, egyedül vagy csoportban szeretnél tanulni, és máris láthatod a hozzád leginkább illő angol tanárokat. Ha kérdésed van, akár rögtön üzenetet is küldhetsz nekik.

www.myenglishteacher.eu
Angol nyelviskola Budapest
Angol nyelviskola Budapest
http://www.angolnyelviskolabudapest.hu

Megfizethető, vidám, hatékony angol nyelvtanfolyamot keresel? Gyere, és tanulj az Euro English angol nyelviskola padjaiban! A módszer, amit használunk, nagyon sikeresnek bizonyult az elmúlt években. Nálunk úgy tanulod az angolt, mint ahogy az anyanyelvedet is elsajátítottad. Ahogy óráról órára haladunk, a beszédgyakorlatok segítségével fokozatosan érezni fogod a fejlődést. Óráink kommunikáció orientáltak, gyakorlati életből vett szituációkkal átszőttek. Kezdőtől a haladóig, legfiatalabbtól a legidősebbig, legkisebbtől a legnagyobbig mindenki megtalálhatja a számítását. Érettségire, nyelvvizsgára is segítünk felkészülni.

www.angolnyelviskolabudapest.hu
Angol nyelvoktatás
Angol nyelvoktatás
http://www.ih.hu/

Angol nyelvoktatás Budapesten és Egerben (itt orosz, német, francia is), felkészítés érettségire, nyelvvizsgára

www.ih.hu
Angol nyelvtanfolyam
Angol nyelvtanfolyam
http://www.tudomanynyelviskola.hu/angol-nyelvtanfolyam.html

Nyelvet szeretnél tanulni, de nem tudod, hogy hol? Mi segítünk neked. Számos nyelv közül választhatsz, legyen az angol, német, olasz, francia, vagy spanyol, nálunk mindent megkapsz. De ha csak nyelvvizsgát szeretnél tenni, nálunk arra is lehetőséged van.

www.tudomanynyelviskola.hu
Angol nyelvtanfolyam egyéni beosztással
Angol nyelvtanfolyam egyéni beosztással
http://www.behappynyelviskola.hu/angol-tanfolyam/

Nyelviskolánkban igyekszünk egy olyan oldott, támogató, vidám légkört megteremteni, ahol a tanulás nem stressz, hanem öröm. Mindenkivel (így Veled is) közvetlenek és barátságosak vagyunk, nálunk senki sem több, vagy kevesebb, a tanulóknak csak saját maguknak kell megfelelniük. Módszerünk a magántanár és a csoportos nyelvtanulás előnyeit kombinálja a leghatékonyabb tanulás érdekében. Nyelviskolánk különlegessége, hogy Te saját magadnak alakíthatod ki tanfolyami órarendedet, és saját tanulási tempódban tanulhatsz nyitva tartási időnkben - kötetlenül.

www.behappynyelviskola.hu
Angol nyelvtanulás
Angol nyelvtanulás
http://www.euro-nyelviskola.hu/

Angol, német, spanyol, francia, és olasz nyelvtanulás diákoknak az Euró Nyelviskolában!

www.euro-nyelviskola.hu
Angol nyelvtanulás jókedvvel
Angol nyelvtanulás jókedvvel
http://angolnyelvtanulas.info

Nem kell többet bizonytalankodnod egy szintfelmérőn, vagy rettegni egy nyelvvizsgán! Az évek során összegyűjtött tudásunkat az angol tanulással foglalkozó blogunkon osztjuk meg veled. Oldalunkat azért hoztuk létre, hogy az olyan módszertani tudást, amit évtizedek alatt szereztünk meg, átadhassuk mindazoknak, akik botladoznak a nyelvtanulás rögös útján. Látogass el AngolNyelvtanulás blogunkra Te is, és vedd könnyedén az akadályokat!

angolnyelvtanulas.info
Angol oktatóvideók
Angol oktatóvideók
http://profiangolkiejtes.hu

Nagyobb eséllyel szeretnél indulni a nyelvvizsgán vagy egy állásinterjún? Nemcsak a szavakat és a nyelvtant akarod tudni, hanem meg is akarsz szólalni? A helyes kiejtés és beszédértés elsajátításához válaszd az Accent Mastermind videótréning-programját! Ez az online angol tanulási módszer rendkívül hatékony módja. A videókon anyanyelvi tanárok segítségével javíthatod a kiejtésed, fejlesztheted angoltudásod. A program a hangosan kimondott ismétlésekre épül, amely során az egész beszéded zeneisége változik meg gyökerestül. Látogass el oldalamra és próbáld ki te is ezt az ingyenes videótréninget!

profiangolkiejtes.hu
Angol tesztek, nyelvi kérdéssorok
Angol tesztek, nyelvi kérdéssorok
http://www.delmagyar.hu/angol_tesztek/

Szinttáblázat és vizsgakimeneti lehetőségek. Szókincs, nyelvtan, olvasási készség, helyesírás, hallott szövegértés, közvetítőkészség, beszédkészség, kultúra - országismeret.

www.delmagyar.hu
Angol tételek
Angol tételek
http://erettsegi.com/angol/

erettsegi.com - Kidolgozott angol érettségi tételek, feladatsorok.

erettsegi.com
angol.net
angol.net
http://www.angol.net/erettsegi/

Angol.net: érettségi, nyelvvizsga, felvételi feladatok - középszint.

www.angol.net
Angoltanár, mert vele könnyebben megy az érettségi is
Angoltanár, mert vele könnyebben megy az érettségi is
http://www.tanuljangolt.hu/

Az angoltanár felkészíthet téged is az érettségire vagy akár már nyelvvizsgát is szerezhetsz. Angol korrepetálás, ahol utolérheted magad, ha lemaradtál a tananyaggal. Az angol tanár Budapesten, a te segítségedre is lehet.

www.tanuljangolt.hu
AntIskola
AntIskola
http://www.antiskola.eu/

Beszámolók, tananyagok, puskák, előadások, érettségi tételek, diplomamunkák, bakalár munkák adatbázisa diákoknak.

www.antiskola.eu
Az MRO Historia Könyvkiadó blogja
Az MRO Historia Könyvkiadó blogja
http://mrohistoria.blog.hu/

Minden, ami érettségi, felvételi, továbbtanulás! Könyvek, feladatgyűjtemények, segédanyagok. Tovább érdekességek és friss információk...

mrohistoria.blog.hu
Oldal leírása
erettsegi.wyw.hu: Érettségi katalógus. Érettségi vizsával kapcsolatos weboldalak gyűjteménye. Érettségi tételgyűjtemények, pótvizsga és előkészítő információk.
Gyűjteményünkben 172 válogatott érettségi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 172 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9076