A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > Érettségi - wyw.hu

Tartalom:

erettsegi.wyw.hu

Pálya-kaluz kérdőív
Pálya-kaluz kérdőív
http://www.palyanet.hu/index.php?article_id=130#

A kérdőív elkalauzol abba a világba, ahol jobban megismerheted a benned rejlő lehetőségeket. Segít abban, hogy jobban megismerd önmagad. Ha kitöltöd a kérdőív 20 kérdését, megkaphatod, hogy a választásaid alapján melyik az a tevékenység típus, amelyik számodra örömet okoz, érdekes lehet.

www.palyanet.hu
Pályaismertető
Pályaismertető
http://www.palyanet.hu/index.php?article_id=24

A foglalkozások sokszínű, változatos világából egyre nehezebb kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb pályát, hiszen az iskolákban kevés idő van a pályaismeret átadására. A választás nem könnyű, ha nem ismerjük magunkat és a lehetőségeinket amiből választanunk kellene. Ebben szeretnénk segítségetekre lenni és minél több pályával megismertetni benneteket.

www.palyanet.hu
Pályanet
Pályanet
http://www.palyanet.hu/

Köszöntünk minden régi és új látogatót megújult weboldalunkon, amely a pályaválasztás és munkavállalás témájában gyűjt össze hasznos és fontos tudnivalókat, információkat. A pályanetet a Kontakt Alapítvány azzal a céllal hozta létre, hogy megkönnyítse a fiatalok eligazodását a tanulás a munka és a pályák világában. Szeretnénk egyúttal segítséget, szakmai, információs fórumot nyújtani a pályaválasztással, munkavállalással foglalkozó szakemberek számára is.

www.palyanet.hu
Pályaorientáció
Pályaorientáció
http://www.dontok.hu/

Pályaválasztással foglalkozó információs oldal általános- és középiskolásoknak valamint tanácsok, listák, eszközök álláskeresőknek. A döntök.hu portál segít az általános- és középiskolás fiataloknak abban, hogy időben foglalkozzanak a pályaválasztással, és a számukra legmegfelelőbbet találják meg. Szolgáltatásaink iskolák számára a pályaválasztás kérdéseiben nyújtanak teljes körű segítséget.

www.dontok.hu
Peregrinus nyelviskola
Peregrinus nyelviskola
http://www.peregrinus.hu

Angol, Német, Francia, Olasz és Spanyol nyelvtanfolyamok a Blaha Lujza térnél. Legközelebbi tanfolyamkezdésünk: augusztus 15. Kis létszámú csoportok, jól felkészült oktatók és kellemes tanulói légkör vár minden kedves tanulni vágyót!

www.peregrinus.hu
polc.hu a könyváruház
polc.hu a könyváruház
http://www.polc.hu/konyv/erettsegi__felveteli/APIG/

Könyvek, tankönyvek érettségi, felvételi kategóriában.

www.polc.hu
Oldal leírása
erettsegi.wyw.hu: Érettségi katalógus. Érettségi vizsával kapcsolatos weboldalak gyűjteménye. Érettségi tételgyűjtemények, pótvizsga és előkészítő információk.
Gyűjteményünkben 172 válogatott érettségi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 172 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9076