A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > Érettségi - wyw.hu

Tartalom:

erettsegi.wyw.hu

Magántanár - matematika korrepetálás
Magántanár - matematika korrepetálás
http://matematika-oktatas.com

Sajnos gyermekeinknek sokkal többször van szüksége magántanárra mintsem azt gondolnánk. Nem feltétlenül azért, mert lemaradtak a tananyagban, hanem pont a miatt mert valamilyen magasabb szintű vizsgára vagy felvételire kell megfelelően felkészülniük. Ilyen esetekben jól jöhet egy szakképzet magántanár aki segít nekik, hogy elérhessék ezen céljukat. Jómagam hosszú évek óta foglalkozom matematika oktatással és matematika valamint fizika korrepetálással. Ezen idő alatt számos tanítványomat készítettem fel a fizika és matematika különböző területeiből. Én magam azt vallom, hogyha egy rossz magántanár miatt megbukik a tanuló vagy nem sikerül a felvételije, akkor az hosszútávon sokkal költségesebb, mint egy megfelelő magántanár megfizetése. Ezért ha az Ön gyermekének is szüksége lenne fizika korrepetálásra vagy matematika oktatásra, akkor keressen fel bátran.

matematika-oktatas.com
Magyar Elektronikus Könyvtár
Magyar Elektronikus Könyvtár
http://mek.oszk.hu/

A Magyar Elektronikus Könyvtár az egyik legnagyobb hazai virtuális könyvtár, mely jelenleg mintegy 4000 digitális dokumentumot tartalmaz, zömmel a humán területek, társadalomtudományok terültéről, de jelentős a digitalizált kézikönyvek (lexikonok, szótárak) gyűjteménye is.

mek.oszk.hu
Magyar érettségi, felvételi
Magyar érettségi, felvételi
http://magyarerettsegi.blog.hu/

A magyar érettségivel kapcsolatos tételek, feladat-gyűjtemények.

magyarerettsegi.blog.hu
Magyar írók, költők
Magyar írók, költők
http://magyar-irok-koltok.wyw.hu/

Wyw tematikus linkek Magyar írók, költők témakörben, az alábbi kategóriákban: Ady Endre, Babits Mihály, Balassi Bálint, Berzsenyi Dániel, Csokonai Vitéz Mihály, Eötvös József, Gárdonyi Géza, Illyés Gyula, Jókai Mór, Karinthy Frigyes, Kazinczy Ferenc, Kosztolányi Dezső, Madách Imre, Mikszáth Kálmán, Móricz Zsigmond.

magyar-irok-koltok.wyw.hu
Magyar nyelv és irodalom
Magyar nyelv és irodalom
http://www.eduline.hu/hirek/20090310_magyar_nyelv_es_irodalom_erettsegi.aspx

A magyar nyelv és irodalom kötelező érettségi tantárgy. Ezzel kezdődik az írásbeli érettségi. Első napon, általában május elején hétfő reggel 8-tól. A szóbeli érettségi vizsga június második felében zajlik egy napon a többi tantárggyal az iskolák kiírása szerint. Az írásbeli érettségi vizsga elsősorban kreativitást, nyelvi logikát, fogalmazáskészséget igényel, míg a szóbeli vizsga már a lexikális tudást is számon kéri.

www.eduline.hu
Magyar nyelvtan oktatóprogram
Magyar nyelvtan oktatóprogram
http://www.magyarnyelvtan.hu

Ha Ön Gyermeke is küszködik a magyar nyelvtan bonyolult szabályaival, akkor látogasson el oldalunkra!Itt megtalálja a tökéletes segítséget!Gyermeke sikeres és boldog diák lesz. Velünk a tanulás szórakoztató!

www.magyarnyelvtan.hu
Matek érthetően
Matek érthetően
http://www.matekerettsegi.hu/

Biztosan Téged is nyomaszt, hogy érettségire kell készülnöd. Rengeteg témakör, amit át kellene nézni, sokféle feladattípus, amire jó volna felkészülni. Hogyan tudod bepótolni mindazt, ami az elmúlt három évben kimaradt, és amit közben már elfelejtettél? Ha a tréningünkkel készülsz, olyan, hazánkban egyedülállóan új módszerekkel tanulhatod meg a matekot, amelyek garantálják, hogy képes leszel önállóan értelmezni és megoldani a matematika feladatokat. Ezek az új interaktív videók az oktatási oldalunkon, azaz az internetről futtathatók a tanév végéig. A videó jellegnek köszönhetően bármikor megállíthatod, vagy visszapörgetheted az anyagot. Azonban itt nem csak egyszerű videókról van szó, és éppen ez a siker titka: rendszeresen kérdéseket kapsz, és Neked kell kiválasztanod, vagy éppen beírnod a helyes választ. Mivel Te is részt veszel a munkában, egyúttal meg is tanulod mindazt, amit megértettél. Te fogsz a legjobban csodálkozni saját magadon, hogy milyen jó is tudsz lenni matekból!

www.matekerettsegi.hu
matekfeladatok.com
matekfeladatok.com
http://www.matekfeladatok.com/

Papp József matematika tanár feladatgyűjteménye. Szöveges feladatok, képletek, online feladatok...

www.matekfeladatok.com
Matematika érettségi
Matematika érettségi
http://www.matematikaerettsegi.blogspot.com/

Hírek, érdekességek, információk érettségivel, felvételivel, továbbtanulással, könyvekkel kapcsolatban.

www.matematikaerettsegi.blogspot.com
Matematika érettségi tanár
Matematika érettségi tanár
http://matektanar.shp.hu/hpc/web.php?a=matektanar&o=matematika_erettsegi_tan ...

Tanulmányaink során az egyik mérföldkő az érettségi vizsga, melynek egyik oszlopos tantárgya a matematika. A matematika érettségire való felkészülés során rendszerezzük a sikeres vizsgához nélkülözhetetlen tudásanyagot. A feladatmegoldások során a definíciókat, tételeket átültetjük a gyakorlatba, és végül de nem utolsó sorban a praktikus tanácsok, a vizsga szituációk segítenek a mentális felkészülésben. Az nem vita tárgya ugye, hogy hiába tud az ember valamit akkor, ha a bizonyítás közben leblokkol, és nem tudja megfelelően megmutatni a benne rejlő tudást. A mentális felkészülés során a diák begyakorolja a stressz helyzetek kezelését, ezáltal az adott szituációban képes a maximumot kihozni magából.

matektanar.shp.hu
Matematika és fizika korrepetálás
Matematika és fizika korrepetálás
http://fizika-matek.mlap.hu

Az ELTE fizikus szakján végeztem. Több éve segítek középiskolásoknak és egyetemistáknak a matematika és fizika jegyeik javításában. Név: Terdik Szilárd, tel.: 06307011481, e-mail: tszilard@gmail.com

fizika-matek.mlap.hu
Matematika korrepetálás Budapesten
Matematika korrepetálás Budapesten
http://www.matematika-korrepetalas.hu

Matematika tanárt keres gyermekének? Felvételi - vagy pótvizsga felkészítésre van szüksége? Matematika korrepetálás Budapesten a belvárosban.

www.matematika-korrepetalas.hu
Matematika könyv rendelés
Matematika könyv rendelés
http://www.polc.hu/konyv/matematika/AEA/

A Polc.hu internetes áruház könyveket, hangoskönyveket, CD-ket, DVD-ket, e-könyveket és magazinokat kínál, állandó akciókkal, 15-20%-os kedvezménnyel, 1 napos futár házhoz szállítás mellett. Az oldalon Magyarország közel teljes könyvválasztéka megtalálható, és megvásárolható, otthonról, kényelmesen.

www.polc.hu
Matematika Próbaérettségi nagykönyv
Matematika Próbaérettségi nagykönyv
http://www.polc.hu/konyv/probaerettsegi_nagykonyv_matematika_ketszintu_erett ...

A 12 teljes feladatsor segít, hogy megbirkózhass a középszintű érettségi vizsgával. A kiadvány igyekszik megkönnyíteni tájékozódást és az eligazodást az új, kétszintes érettségi rendszer követelményeit illetően. A szerzők a feladatsorok összeállításánál igyekeztek figyelembe venni a középszintű matematika érettségi ismert követelményrendszerét, az érettségi feladatsor jellegét. Remekül kiegészíti a középiskolában megszerzett tudást, azt és felkészít a vizsgára.

www.polc.hu
Matematika tételek
Matematika tételek
http://erettsegi.com/matematika/

Kidolgozott matek, matematika tételek, feladatok, feladatsorok - erettsegi.com

erettsegi.com
Matematika, fizika korrepetálás - magántanár
Matematika, fizika korrepetálás - magántanár
http://fizika-matematika.hu

A nevem Terdik Szilárd. Az ELTE Természettudományi Karának fizikus szakján végeztem. Több éve magántanítok és korrepetálok középiskolásokat és egyetemistákat. e-mail: tszilard@gmail.com , tel.: 06307011481

fizika-matematika.hu
Matematika, statisztika, fizika korrepetálás
Matematika, statisztika, fizika korrepetálás
http://www.matekkorrep.hu/

Matematika, fizika, statisztika korrepetálás főiskolásoknak és középiskolásoknak a Budapesten, a Blaha Lujza tér közelében. Középiskolásoknak: korrepetálás, érettségire, felvételire felkészítés. Főiskolásoknak:matematika, gazdasági matematika, analízis, statisztika, valószínűségszámítás, operációkutatás, biometria, fizika. Vizsgára, zárthelyire felkészítés.

www.matekkorrep.hu
Megint vizsga
Megint vizsga
http://www.megintvizsga.hu/

Hárman szövetkeztünk, hogy matematikát, informatikát, tanulásmódszertant illetve pszichológiát tanítsunk azoknak a fiataloknak, akik valamilyen oknál fogva az iskolai keretek között nem tudják/tudták megfelelő módon elsajátítani a tananyagot. Azokkal foglalkozunk, akik szeretnének jól érettségizni, felsőoktatási intézményben levizsgázni, vagy egyszerűen csak jobb jegyekett szerezni az iskolában. Tárgyaink tanításában, illetve az érettségi felkészítésben többéves tapasztalattal rendelkezünk.

www.megintvizsga.hu
Melyiksuli.hu - kedvezményes OKJ képzések
Melyiksuli.hu - kedvezményes OKJ képzések
http://www.melyiksuli.hu

A melyiksuli.hu-n OKJ tanfolyamok, szakmai továbbképzések, informatikai képzések, egészségügyi képzések és hobbi tanfolyamok bővülő és frissülő kínálatából válogathatsz. Az aktuális képzéseket a számodra fontos szempontok szerint rendezheted sorba, valamint a képzések adatait azonos szempontok szerint, részletesen összehasonlíthatod. A különböző képzésekről, tanfolyamokról véleményeket és értékeléseket, ezen kívül hasznos tanácsokat, tippeket is olvashatsz nálunk, melyek segíthetnek a képzésválasztásban. A melyiksuli.hu-n keresztül online is beadhatod jelentkezésed a képzésekre, tanfolyamokra.

www.melyiksuli.hu
Miklós - Földrajz
Miklós - Földrajz
http://www.m79.eoldal.hu/cikkek/foldrajz

Tananyagok, jegyzetek, földrajz érettségi segédletek.

www.m79.eoldal.hu
Mimézis könyvek
Mimézis könyvek
http://www.mimezis.hu/index.php?cPath=146_84&osCsid=2b956660929c24ecf180a425 ...

Mimézis könyvek - Online rendelés - Tankönyvek - Középiskola, vizsgákra felkészítő könyvek, gyűjtemények, feladatlapok.

www.mimezis.hu
Műelemzések
Műelemzések
http://www.doksi.hu/elemzes.php?order=elemzes

doksi.hu - Irodalmi műelemzések hasznos gyűjteménye.

www.doksi.hu
Oldal leírása
erettsegi.wyw.hu: Érettségi katalógus. Érettségi vizsával kapcsolatos weboldalak gyűjteménye. Érettségi tételgyűjtemények, pótvizsga és előkészítő információk.
Gyűjteményünkben 172 válogatott érettségi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 172 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9076