A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > Érettségi - wyw.hu

Tartalom:

erettsegi.wyw.hu

Karrierkód: tanulj könnyedén!
Karrierkód: tanulj könnyedén!
http://karrierkod.hu

Szeretnél szenvedések nélkül, könnyedén tanulni, és minden iskolai feladatot remek eredménnyel teljesíteni? Ha jelentkezel a Karrierkód tréningre - ahol segítek kiválasztani a számodra legmegfelelőbb tanulási módot - garantált a sikered! Olyan memotrükköket árulok el neked, hogy a leghosszabb felsorolást is pik-pak megtanulod. A profi elmetérkép készítéssel a lecke végén így kiáltasz: Na, ezt vágom! De hülye voltam, hogy nem előbb kezdtem! A végén felfedem előtted a király felelés titkait, hogy tanáraid hasra essenek tőled. Tanításomban felhasználom az agykontroll, grafológia, rajzelemzés, kineziológia, enneagram, Gordon-konfliktuskezelő módszer, Hubard szövegértő olvasás technikáit.

karrierkod.hu
Kémia
Kémia
http://kemia.wyw.hu/

Wyw katalógus Kémia témában, az alábbi témakörökkel: Analitikai kémia, Általános kémia, Ásványtani kémia, Biokémia, Élelmiszeripar és kémia, Fizikai kémia, Fotokémia, Kémia Nobel dijasok, Kolloidika, Kutató intézetek, Magkémia, Mérnöki kémia, Műanyagkémia, Periodusos rendszer, Szerves kémia, Szervetlen kémia, Termokémia.

kemia.wyw.hu
Kémia előkészítő - Kísérletek
Kémia előkészítő - Kísérletek
http://www.chem.elte.hu/pr/erettsegi_kiserletek.html

Szívesen érettségiznél kémiából, de előtte szeretnéd kipróbálni az elvégzendő kísérleteket? Hiányos a szertár vegyszerkészlete és kevés a kísérletezésre fordítható idő? Most az ELTE Kémiai Intézete laboratóriumában lehetőséget adunk arra, hogy a kémia szakmódszertan tanárainak irányítása mellett gyakorlatot szerezhess a kísérletezésben! Minden, az emeltszintű szóbeli kémia érettségin elvégzendő kísérletet itt saját kezűleg kipróbálhatsz, és az esetleges kérdéseidre is választ kapsz. A kurzus ingyenes és összesen 2 alkalomból áll, melyeket szerda délutánonként 15.00-18.00 óra között tartunk az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kémiai Intézet II. emelet 202. laboratóriumában. Az Intézet címe: 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A.

www.chem.elte.hu
Kémia érettségi fórum
Kémia érettségi fórum
http://kemiaerettsegi.hu/forum/

kemiaerettsegi.hu fórum - Kémia érettségi portálon. Minden, ami kémia, elméletben és gyakorlatban.

kemiaerettsegi.hu
Kémia érettségi portál
Kémia érettségi portál
http://kemiaerettsegi.hu/

Aktuális információk a kémia érettségiről és a honlapra feltöltött új anyagokról. Érettségi feladatsorok, megoldókulcsok minden mennyiségben. Az írásbeli vizsgára felkészítő tanfolyamunk, levelező és távoktatásos formában. Fórum: Szólj hozzá, kérdezz, válaszolj, oszd az észt! A középiskolai anyag rövid összefoglalása (általános, szerves és szervetlen kémia). Periódusos rendszer...

kemiaerettsegi.hu
Kémia érettségi tételek
Kémia érettségi tételek
http://erettsegi.com/kemia/

erettsegi.com - Kidolgozott kémia érettségi tételek, feladatok.

erettsegi.com
Kémia felkészítő tanfolyam
Kémia felkészítő tanfolyam
http://www.kemia-erettsegi.hu/

Kémia érettségi vizsgára felkészítő tanfolyam. Jelentkezés bármelyik tanfolyamra (egyéni, kiscsoportos, nagycsoportos, kísérleti felkészítés vagy intenzív) A felkészítő tanár: Nadrainé Horváth Katalin. A felkészítés mindkét szinten (középszint és emelt szint) történik minden csoportban vagy egyedi foglalkozáson. Írásbeli, szóbeli vizsgára készítés, kémiai kísérletek.

www.kemia-erettsegi.hu
Készüljünk a biológia érettségire
Készüljünk a biológia érettségire
http://www.mandics.hu/erettseg-bio.htm

Röviden és közérthetően áttekintjük, hogy mire számíthatsz, ha biológiából akarsz érettségizni. Először lássuk a szabályokat, aztán az elvárásokat, és végül: jöhetnek az írásbeli mintafeladatok, és kipróbálhatsz egy-két szóbeli tételt is.

www.mandics.hu
Kétszintű érettségi tájékoztató
Kétszintű érettségi tájékoztató
http://www.diakkapu.hu/palyavalasztas/erettsegi/114-erettsegi-rendszer/555-t ...

2005-ben került bevezetésre a kétszintű érettségi rendszer, amely alapvető változásokat eredményez a felsőoktatás eddigi felvételi rendjében is. Az érettségi vizsgára jelentkező maga dönti el, hogy mely tantárgyakból kíván középszinten és melyekből emelt szinten vizsgázni, függetlenül attól, hogy az adott tárgyat milyen szinten tanulta.

www.diakkapu.hu
Kétszintű nyelvi vizsga
Kétszintű nyelvi vizsga
http://www.manhattannyelvstudio.hu/ketszintunyelvierettsegi.phtml

Az idegen nyelvi érettségi vizsga célja a kommunikatív nyelvtudás mérése, azaz annak megállapítása, hogy a vizsgázó képes-e valós kommunikációs céljait a négy nyelvi alapkészség terén (olvasott szöveg értése, hallott szöveg értése, beszédkészség és íráskészség) megvalósítani. A követelmények a Nemzeti alaptanterv, a Kerettanterv, az Idegen nyelvi érettségi vizsga általános követelményei, valamint az Európa Tanács idegennyelv-oktatással kapcsolatos ajánlásai alapján készültek.

www.manhattannyelvstudio.hu
Kidolgozott földrajz tételek
Kidolgozott földrajz tételek
http://erettsegi.com/foldrajz/

erettsegi.com - Hasznos segédlet a földrajz érettségihez: Földrajz tételek, feladatsorok.

erettsegi.com
konyvonline.hu - Német
konyvonline.hu - Német
http://www.konyvonline.hu/index.php?lap=konyvek/lista&cat_id=17

A kétszintű német érettségi módszertani kézikönyve, Próbaérettségi nagykönyve - Középszint.

www.konyvonline.hu
Könyv-könyvek.hu webáruház
Könyv-könyvek.hu webáruház
http://www.konyv-konyvek.hu/search_clicked=1&search_type=1&search=érettségi

Az oldalon a Könyv-könyvek.hu könyváruház érettségire illetve felvételire felkészítő könyveinek széles választékát találjuk, például: Gyakorló fizikafeladatok nem csak érettségizőknek, Érettségi témakörök vázlata történelemből, Magyar módszertani útmutató a kétszintű érettségihez...

www.konyv-konyvek.hu
Könyvonline
Könyvonline
http://www.konyvonline.hu/

DFT-Hungária Könyvkiadó. A kétszintű érettségire felkészítő könyvek, Érettségi gyűjtemények, Kalauzok a továbbtanuláshoz, Ki-kicsoda könyvek...

www.konyvonline.hu
könyvonline.hu - Angol
könyvonline.hu - Angol
http://www.konyvonline.hu/index.php?lap=konyvek/lista&cat_id=16

A kétszintű angol érettségi módszertani kézikönyve, A zene tanít angolul, angol zsebteszt, Próbaérettségi Nagykönyv, Szóbeli érettségi nagykönyv...

www.konyvonline.hu
Kötelező olvasmányok röviden
Kötelező olvasmányok röviden
http://kotelezokroviden.extra.hu/

Érettségi tételek, nyelvtan, irodalom, történelem, számítástechnika, kötelező olvasmányok röviden, verselemzések.

kotelezokroviden.extra.hu
Központi felvételi, központi érettségi - hírportál
Központi felvételi, központi érettségi - hírportál
http://kozpontifelveteliponthatarok.hu/

Mint minden évben, úgy idén is lesz központi érettségi, amely egyben a központi felvételiként is funkcionál - hiszen ez alapján kerülnek meghatározásra a jelentkezők pontszámai. Ezt követően csak az a kérdés, eléri-e a jelentkező a szükséges felvételi ponthatárokat. Mindazonáltal, ahhoz, hogy idáig eljusson valaki, be kell tartania a fontos leadási határidőket, nem szabad egyetlen szükséges dokumentum benyújtásáról sem elfeledkezni. A Központi Felvételi Ponthatárok oktatási hírportál többek között ez utóbbiban segíti olvasóit: Aki olvas minket, az tuti nem fog lemaradni semmiről!

kozpontifelveteliponthatarok.hu
Oldal leírása
erettsegi.wyw.hu: Érettségi katalógus. Érettségi vizsával kapcsolatos weboldalak gyűjteménye. Érettségi tételgyűjtemények, pótvizsga és előkészítő információk.
Gyűjteményünkben 172 válogatott érettségi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 172 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9076