Továbbtanulás, felvételi > Érettségi - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Továbbtanulás, felvételi > 8 weboldal. Kategória leírása:

erettsegi.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Felvételi ponthatárok
http://ponthatarok2007.hu/

Felsőoktatás felvételi ponthatárok - amit tudni érdemes.

Felvételi ponthatárok
felvi.hu
http://www.felvi.hu/

Országos Felsőoktatási Információs Központ. Mindenkinek, aki egyetemre, főiskolára szeretne jelentkezni. A felsőoktatás mindennapjairól egyetemistáknak, főiskolásoknak.

felvi.hu
Ingyenes OKJ-s képzések
http://www.kivi.sulinet.hu/

18 és 22 év közötti diákoknak ingyenes képzés a KIVI Alapítványi Iskolában, BUdapesten.

Ingyenes OKJ-s képzések
OKJ képzések megfizethető áron
http://okjoktatokozpont.hu

Az egész ország területén folyamatosan indítjuk OKJ tanfolyamainkat. Teljes képzés kínálatunkat megtekintheted weboldalunkon, a megadott elérhetőségeken pedig érdeklődhetsz a tanfolyamokkal kapcsolatban. Oldalunkon részletes leírásokat találsz képzéseinkről, illetve arról is tájékozódhatsz, hogy tanfolyamainkat mikor és mely városokban indítjuk. Ha képzéseink közt megtaláltad a számodra megfelelőt, jelentkezhetsz online az oldalon található jelentkezési lap kitöltésével. Fedezd fel az OKJ tanfolyamaink által kínált lehetőségeket! Legyél a tanulónk és szerezz piacképes szakmát!

OKJ képzések megfizethető áron
Melyiksuli.hu - kedvezményes OKJ képzések
http://www.melyiksuli.hu

A melyiksuli.hu-n OKJ tanfolyamok, szakmai továbbképzések, informatikai képzések, egészségügyi képzések és hobbi tanfolyamok bővülő és frissülő kínálatából válogathatsz. Az aktuális képzéseket a számodra fontos szempontok szerint rendezheted sorba, valamint a képzések adatait azonos szempontok szerint, részletesen összehasonlíthatod. A különböző képzésekről, tanfolyamokról véleményeket és értékeléseket, ezen kívül hasznos tanácsokat, tippeket is olvashatsz nálunk, melyek segíthetnek a képzésválasztásban. A melyiksuli.hu-n keresztül online is beadhatod jelentkezésed a képzésekre, tanfolyamokra.

Melyiksuli.hu - kedvezményes OKJ képzések
Szinergia Üzleti Szakiskola - OKJ képzések
http://www.szinergiaszakiskola.hu

A Szinergia Üzleti Szakiskola érettségire épülő OKJ rendszerű szakképzéseit nappali és esti tagozaton (államilag támogatott és költségtérítéses formában), valamint tanfolyami rendszerben indítja rendkívül szerteágazó területeken: vendéglátás és idegenforgalmi képzések a szakácstól az idegenvezetőig, logisztikus, kereskedő, pénzügyi-számviteli ügyintéző, mérlegképes könyvelő képzések, sportszakmai képzések a személyi edzőtől a fitness instruktorig. Egyedi szakmakombinációink lehetővé teszik, hogy a nálunk töltött időszakból a maximumot kihozzák a tanulók. Így akár két-három szakmát is elsajátíthatsz két év tanulás után.

Szinergia Üzleti Szakiskola - OKJ képzések
Központi felvételi, központi érettségi - hírportál
http://kozpontifelveteliponthatarok.hu/

Mint minden évben, úgy idén is lesz központi érettségi, amely egyben a központi felvételiként is funkcionál - hiszen ez alapján kerülnek meghatározásra a jelentkezők pontszámai. Ezt követően csak az a kérdés, eléri-e a jelentkező a szükséges felvételi ponthatárokat. Mindazonáltal, ahhoz, hogy idáig eljusson valaki, be kell tartania a fontos leadási határidőket, nem szabad egyetlen szükséges dokumentum benyújtásáról sem elfeledkezni. A Központi Felvételi Ponthatárok oktatási hírportál többek között ez utóbbiban segíti olvasóit: Aki olvas minket, az tuti nem fog lemaradni semmiről!

Központi felvételi, központi érettségi - hírportál
Érettségi utáni ingyenes OKJ képzések
http://kulkergimi.hu/

Van érettségid, de még mindig keresed az utad? Nézz körül az államilag támogatott OKJ képzéseink között és találd meg a szakmád! A minőségi képzés garantált, csak hozd magaddal a jókedved és szorgalmad. Népszerű és ingyenes képzésekkel, tanfolyamokkal vár a budapesti Külker Gimi!

Érettségi utáni ingyenes OKJ képzések
Hirdetések
Oldal leírása
erettsegi.wyw.hu: Érettségi katalógus. Érettségi vizsával kapcsolatos weboldalak gyűjteménye. Érettségi tételgyűjtemények, pótvizsga és előkészítő információk.
Gyűjteményünkben 173 válogatott érettségi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 173 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9091