Pályaválasztás, tanácsadás > Érettségi - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Pályaválasztás, tanácsadás > 7 weboldal. Kategória leírása:

erettsegi.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
ePálya
http://www.epalya.hu/

Pályatanácsadás. A pályaválasztás összetett döntési helyzet. Nem mindenki tud önállóan vagy szülei, közvetlen környezete segítségével dönteni. A Tanácsadás oldalain ebben szeretnénk segíteni személyre szabott kérdőíveinkkel, pályakereső és -tervező szolgáltatásainkkal. Tanácsadó munkatársaink is az Önök rendelkezésére állnak.

ePálya
Pálya-kaluz kérdőív
http://www.palyanet.hu/index.php?article_id=130#

A kérdőív elkalauzol abba a világba, ahol jobban megismerheted a benned rejlő lehetőségeket. Segít abban, hogy jobban megismerd önmagad. Ha kitöltöd a kérdőív 20 kérdését, megkaphatod, hogy a választásaid alapján melyik az a tevékenység típus, amelyik számodra örömet okoz, érdekes lehet.

Pálya-kaluz kérdőív
Pályaismertető
http://www.palyanet.hu/index.php?article_id=24

A foglalkozások sokszínű, változatos világából egyre nehezebb kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb pályát, hiszen az iskolákban kevés idő van a pályaismeret átadására. A választás nem könnyű, ha nem ismerjük magunkat és a lehetőségeinket amiből választanunk kellene. Ebben szeretnénk segítségetekre lenni és minél több pályával megismertetni benneteket.

Pályaismertető
Pályanet
http://www.palyanet.hu/

Köszöntünk minden régi és új látogatót megújult weboldalunkon, amely a pályaválasztás és munkavállalás témájában gyűjt össze hasznos és fontos tudnivalókat, információkat. A pályanetet a Kontakt Alapítvány azzal a céllal hozta létre, hogy megkönnyítse a fiatalok eligazodását a tanulás a munka és a pályák világában. Szeretnénk egyúttal segítséget, szakmai, információs fórumot nyújtani a pályaválasztással, munkavállalással foglalkozó szakemberek számára is.

Pályanet
Pályaorientáció
http://www.dontok.hu/

Pályaválasztással foglalkozó információs oldal általános- és középiskolásoknak valamint tanácsok, listák, eszközök álláskeresőknek. A döntök.hu portál segít az általános- és középiskolás fiataloknak abban, hogy időben foglalkozzanak a pályaválasztással, és a számukra legmegfelelőbbet találják meg. Szolgáltatásaink iskolák számára a pályaválasztás kérdéseiben nyújtanak teljes körű segítséget.

Pályaorientáció
Relaxapont
http://www.relaxapont.hu

Üdvözlünk az oldalon! Ha körülnézel, itt olyan írásokat és linkeket találhatsz, amelyek megkönnyítik a pályaválasztási, illetve pályamódosítási döntésedet. Továbbá, várunk az egyéni konzultáción, amennyiben tanácstalannak érzed magad a jövődet illetően, illetve, ha a jelenlegi helyeden nem jól érzed magad. Lehetsz középiskolás, egyetemista vagy fiatal pályakezdő, gyere el, ha nem vagy biztos abban, hogy merre tovább! Az egyéni tanácsadás 6-12 alkalma során felmérjük a képességeidet, beszélgetünk az elképzeléseidről és az érdeklődési területeidről, valamint átgondoljuk az eddigi tanulmányi pályafutásodat és az egyes szakmai területekre vonatkozó tapasztalataidat. Mindezek alapján kialakítunk egy számodra megfelelő és el is érhető képet a jövődről - és megbeszéljük azt is, hogy milyen tanulmányi útvonal(ak) vezethetnek el a megvalósulásig.

Relaxapont
Állásszerző önéletrajz stratégiák
http://gerillaoneletrajz.hu

Új módszer és ingyenes tippek, amikkel sokkal több interjú meghívást érhetsz el. Megmutatjuk hogy! Mit szólnál, ha szinte minden elküldött önéletrajz után behívnának interjúra? Milyen fantasztikus lenne, ha végre olyan állásod lenne, amit megérdemelsz? Miért nem működnek a hagyományos önéletrajzok? Oldalamon megtudhatod! Eszköztárunkból nem hiányoznak azok a szokatlan módszerek, amiknek köszönhetően több száz pályázatból is kiemelkedik majd az önéletrajzod.

Állásszerző önéletrajz stratégiák
Hirdetések
Oldal leírása
erettsegi.wyw.hu: Érettségi katalógus. Érettségi vizsával kapcsolatos weboldalak gyűjteménye. Érettségi tételgyűjtemények, pótvizsga és előkészítő információk.
Gyűjteményünkben 173 válogatott érettségi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 173 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9091