Matematika érettségi > Érettségi - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Matematika érettségi > 13 weboldal. Kategória leírása:

erettsegi.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Matek érthetően
http://www.matekerettsegi.hu/

Biztosan Téged is nyomaszt, hogy érettségire kell készülnöd. Rengeteg témakör, amit át kellene nézni, sokféle feladattípus, amire jó volna felkészülni. Hogyan tudod bepótolni mindazt, ami az elmúlt három évben kimaradt, és amit közben már elfelejtettél? Ha a tréningünkkel készülsz, olyan, hazánkban egyedülállóan új módszerekkel tanulhatod meg a matekot, amelyek garantálják, hogy képes leszel önállóan értelmezni és megoldani a matematika feladatokat. Ezek az új interaktív videók az oktatási oldalunkon, azaz az internetről futtathatók a tanév végéig. A videó jellegnek köszönhetően bármikor megállíthatod, vagy visszapörgetheted az anyagot. Azonban itt nem csak egyszerű videókról van szó, és éppen ez a siker titka: rendszeresen kérdéseket kapsz, és Neked kell kiválasztanod, vagy éppen beírnod a helyes választ. Mivel Te is részt veszel a munkában, egyúttal meg is tanulod mindazt, amit megértettél. Te fogsz a legjobban csodálkozni saját magadon, hogy milyen jó is tudsz lenni matekból!

Matek érthetően
matekfeladatok.com
http://www.matekfeladatok.com/

Papp József matematika tanár feladatgyűjteménye. Szöveges feladatok, képletek, online feladatok...

matekfeladatok.com
Fejszámolás trükkök
http://fejszamolas.trukkok.hu/

Trükkök: 10 és 20 közötti számok szorzása - 100 és 200 közötti számok négyzete - 4 szám összeadása fejben - 5tel szorzás, bármelyik számot - A számológép legyőzése - Egy dátum kiszámolása a XXI. században - Gyökvonás 10.000 alatti számokból - Gyökvonás tetszőleges számból szgép nélkül! - Hogyan számoljunk gyorsan 20%-ot? - Kétjegyű szám szorzása 11-el - Kétjegyű, kilenccel kezdődő számok négyzete - Kétjegyű, ötre végződő számok négyzete - Kétjegyű, öttel kezdődő számok négyzete - Köbgyökvonás 2-jegyű számok köbéből - Köbre emelés fejben - Megmondom, hogy a szám osztható-e 9-el. - Osztható hárommal? - Prím vagy nem? - Szorzás papíron - Szorzás, osztás 9-cel - Számok összeadása 1-100-ig

Fejszámolás trükkök
doksi - Matek
http://www.doksi.hu/get.php?lid=660

120 feladat és megoldásaik. A régi matematika érettségi feladatainak megoldása. A legtöbb még ma is aktuális.

doksi - Matek
Interaktív matematika oktató szoftver
http://mateksoft.hu

Képzelj el egy olyan programot, ami több ezer feladatot magyráz el lépésről lépésre, folyamatos narrátori kisérettel. Az interaktív feladatokban,pedig neked kell megoldani a feladatok 60-70%-át. Így gyakorolni tudsz dolgozatokra, témazárókra és érettségire is. Jah, és 4-5 különóra árába kerül csak. Tövábbi információk a weblapon.

Interaktív matematika oktató szoftver
Érthető matek
http://www.matek.info

Matematika érthetően a neten. Játékos feladatok segítségével könnyebb megérteni a matekot.

Érthető matek
Amit tudnom kell
http://www.eduline.hu/hirek/20090317_matematika_erettsegi.aspx

Az új érettségi vizsga minden tantárgyból egységes (minden iskolatípusban azonos követelményeken alapuló, azonos írásbeli feladatsoron és azonos szóbeli tételeken számon kérő), két szinten (közép és emelt) letehető, részletes vizsgakövetelményeken és vizsgaleíráson alapuló vizsga. Az oktatási törvény szerint a matematika továbbra is a kötelező érettségi vizsgatárgyak közé tartozik.

Amit tudnom kell
Matematika érettségi tanár
http://matektanar.shp.hu/hpc/web.php?a=matektanar&o=matematika_erettsegi_tan ...

Tanulmányaink során az egyik mérföldkő az érettségi vizsga, melynek egyik oszlopos tantárgya a matematika. A matematika érettségire való felkészülés során rendszerezzük a sikeres vizsgához nélkülözhetetlen tudásanyagot. A feladatmegoldások során a definíciókat, tételeket átültetjük a gyakorlatba, és végül de nem utolsó sorban a praktikus tanácsok, a vizsga szituációk segítenek a mentális felkészülésben. Az nem vita tárgya ugye, hogy hiába tud az ember valamit akkor, ha a bizonyítás közben leblokkol, és nem tudja megfelelően megmutatni a benne rejlő tudást. A mentális felkészülés során a diák begyakorolja a stressz helyzetek kezelését, ezáltal az adott szituációban képes a maximumot kihozni magából.

Matematika érettségi tanár
Matematika korrepetálás Budapesten
http://www.matematika-korrepetalas.hu

Matematika tanárt keres gyermekének? Felvételi - vagy pótvizsga felkészítésre van szüksége? Matematika korrepetálás Budapesten a belvárosban.

Matematika korrepetálás Budapesten
Matematika könyv rendelés
http://www.polc.hu/konyv/matematika/AEA/

A Polc.hu internetes áruház könyveket, hangoskönyveket, CD-ket, DVD-ket, e-könyveket és magazinokat kínál, állandó akciókkal, 15-20%-os kedvezménnyel, 1 napos futár házhoz szállítás mellett. Az oldalon Magyarország közel teljes könyvválasztéka megtalálható, és megvásárolható, otthonról, kényelmesen.

Matematika könyv rendelés
Magántanár - matematika korrepetálás
http://matematika-oktatas.com

Sajnos gyermekeinknek sokkal többször van szüksége magántanárra mintsem azt gondolnánk. Nem feltétlenül azért, mert lemaradtak a tananyagban, hanem pont a miatt mert valamilyen magasabb szintű vizsgára vagy felvételire kell megfelelően felkészülniük. Ilyen esetekben jól jöhet egy szakképzet magántanár aki segít nekik, hogy elérhessék ezen céljukat. Jómagam hosszú évek óta foglalkozom matematika oktatással és matematika valamint fizika korrepetálással. Ezen idő alatt számos tanítványomat készítettem fel a fizika és matematika különböző területeiből. Én magam azt vallom, hogyha egy rossz magántanár miatt megbukik a tanuló vagy nem sikerül a felvételije, akkor az hosszútávon sokkal költségesebb, mint egy megfelelő magántanár megfizetése. Ezért ha az Ön gyermekének is szüksége lenne fizika korrepetálásra vagy matematika oktatásra, akkor keressen fel bátran.

Magántanár - matematika korrepetálás
Matematika tételek
http://erettsegi.com/matematika/

Kidolgozott matek, matematika tételek, feladatok, feladatsorok - erettsegi.com

Matematika tételek
Érettségire való felkészülés matektanár segítségével
http://www.matektanarok.hu/

Ha gondjaid vannak az érettségire való felkészülésben, a mataktanarok.hu segít. Ezen a matektanár kereső portálon, Te is megtalálod a számodra legmegfelelőbb tanárt. Budapesten és vidéken egyaránt vállalnak oktatást.

Érettségire való felkészülés matektanár segítségével
Hirdetések
Oldal leírása
erettsegi.wyw.hu: Érettségi katalógus. Érettségi vizsával kapcsolatos weboldalak gyűjteménye. Érettségi tételgyűjtemények, pótvizsga és előkészítő információk.
Gyűjteményünkben 173 válogatott érettségi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 173 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9091