Korrepetálás, érettségi felkészítés > Érettségi - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Korrepetálás, érettségi felkészítés > 13 weboldal. Kategória leírása:

erettsegi.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Tanárajánló
http://www.tanarajanlo.hu/

Helységenként és tantárgyanként kilistázható tanárok.

Tanárajánló
Kémia felkészítő tanfolyam
http://www.kemia-erettsegi.hu/

Kémia érettségi vizsgára felkészítő tanfolyam. Jelentkezés bármelyik tanfolyamra (egyéni, kiscsoportos, nagycsoportos, kísérleti felkészítés vagy intenzív) A felkészítő tanár: Nadrainé Horváth Katalin. A felkészítés mindkét szinten (középszint és emelt szint) történik minden csoportban vagy egyedi foglalkozáson. Írásbeli, szóbeli vizsgára készítés, kémiai kísérletek.

Kémia felkészítő tanfolyam
Megint vizsga
http://www.megintvizsga.hu/

Hárman szövetkeztünk, hogy matematikát, informatikát, tanulásmódszertant illetve pszichológiát tanítsunk azoknak a fiataloknak, akik valamilyen oknál fogva az iskolai keretek között nem tudják/tudták megfelelő módon elsajátítani a tananyagot. Azokkal foglalkozunk, akik szeretnének jól érettségizni, felsőoktatási intézményben levizsgázni, vagy egyszerűen csak jobb jegyekett szerezni az iskolában. Tárgyaink tanításában, illetve az érettségi felkészítésben többéves tapasztalattal rendelkezünk.

Megint vizsga
BME nyelviskola - érettségire felkészítés
http://www.nyelviskola.bme.hu/nyelvtanfolyamok/nyelvtanfolyamok-9-nyelven-5- ...

Angol, német, francia nyelvből közép- és emelt szintű érettségire felkészítés érettségiztető gimnáziumi nyelvtanárokkal, több próbaérettségivel. Heti 2x2 órás intenzitásban hirdetjük, 60 órában du. 16:00-i kezdettel.

BME nyelviskola - érettségire felkészítés
Ingyenes angolóra
http://www.angolora.info/

ingyenes angol nyelvoktatás angol anyanyelvű misszionáriusokkal az ország több (nagy)városában, heti rendszerességgel. Az angolórák sokat segíthetnek az angol szóbeli érettségire való felkészülés során.

Ingyenes angolóra
Felkészítés Franciából
http://www.francianyelvtanar.hu/

A középiskolás érettségi követelményekről nagy tapasztalattal rendelkező sikeres tanár vállal felkészítést és korrepetálást mindkét szintű érettségire. A nyelvtant praktikusan, tömören tálalva, mindegyik készséget párhuzamosan fejlesztve, a diák egyéni adottságait kiaknázva jutunk a legoptimálisabb eredményre. További részletekért kérem, látogasson el honlapomra!

Felkészítés Franciából
Matematika és fizika korrepetálás
http://fizika-matek.mlap.hu

Az ELTE fizikus szakján végeztem. Több éve segítek középiskolásoknak és egyetemistáknak a matematika és fizika jegyeik javításában. Név: Terdik Szilárd, tel.: 06307011481, e-mail: tszilard@gmail.com

Matematika és fizika korrepetálás
Matematika, statisztika, fizika korrepetálás
http://www.matekkorrep.hu/

Matematika, fizika, statisztika korrepetálás főiskolásoknak és középiskolásoknak a Budapesten, a Blaha Lujza tér közelében. Középiskolásoknak: korrepetálás, érettségire, felvételire felkészítés. Főiskolásoknak:matematika, gazdasági matematika, analízis, statisztika, valószínűségszámítás, operációkutatás, biometria, fizika. Vizsgára, zárthelyire felkészítés.

Matematika, statisztika, fizika korrepetálás
Érettségire felkészítő képzés Debrecen
http://felveteliiroda.hu/intezmenyein/tessedik-samuel-kozepiskola/tessedik-s ...

Érettségire felkészítő képzéseink a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium szervezésében indulnak nappali és esti tagozaton Debrecenben. Az érettségi megszerzése után elektronikai műszerész, gyógypedagógiai asszisztens, marketing- és reklámügyintéző, továbbá pedagógia asszisztens, szociális gyermek és ifjúságvédelmi ügyintéző, illetve gyermek és ifjúságvédelmi asszisztens képzésekre specializálódhatnak a tanulók.

Érettségire felkészítő képzés Debrecen
Matematika, fizika korrepetálás - magántanár
http://fizika-matematika.hu

A nevem Terdik Szilárd. Az ELTE Természettudományi Karának fizikus szakján végeztem. Több éve magántanítok és korrepetálok középiskolásokat és egyetemistákat. e-mail: tszilard@gmail.com , tel.: 06307011481

Matematika, fizika korrepetálás - magántanár
Nyelvtanár kereső
http://www.tanarkereso.hu

Érettségizők számára jól jöhet ez az oldal, ahol könnyen találhatnak nyelvtanárt bármelyik nyelvhez.

Nyelvtanár kereső
Tuti magántanár-közvetítő
https://tutimagantanar.hu

Magántanárt keresel vagy tanítanál? Országos magántanár-adatbázis: www.tutimagantanar.hu Tanárt keresel? - Több száz magántanár hirdetése egy helyen - Egyszerű, gyors, ingyenes keresés Magántanár vagy? Tanítanál? Regisztrálj a honlapon. - Több száz elégedett magántanár partner - Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben - Személyre szabott segítség az igazán profi hirdetés megírásához, amire tényleg jelentkeznek is a diákok! Tel.: 06-70/251-0077

Tuti magántanár-közvetítő
nonstoptanar.hu - magántanárok Budapesten
http://nonstoptanar.hu/felsos%20real%20targyak-magantanar

Budapesti magántanárt keresel? A Nonstoptanár adatbázisában érthetően magyarázó magántanárokat találsz. Készülj akár egyetemi vizsgára vagy érettségire, a Nonstoptanár a megoldás! A tanárkeresést több szempont szerint végezheted, helysége, tantárgyra, szintre. Segítséget kapsz házifeladatnál a jelenlevő online tanároktól. SKYPE-on, azonnal felveheted velük a kapcsolatot. Nálunk tudástárat is találsz, különböző tananyagokhoz.

nonstoptanar.hu - magántanárok Budapesten
Hirdetések
Oldal leírása
erettsegi.wyw.hu: Érettségi katalógus. Érettségi vizsával kapcsolatos weboldalak gyűjteménye. Érettségi tételgyűjtemények, pótvizsga és előkészítő információk.
Gyűjteményünkben 173 válogatott érettségi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 173 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9091